VERZENDKOSTEN 3,95               I               GRATIS VERZENDING VANAF 50,00               |               KLANT = KONINGIN!

OVER ONS

Fem en Mikki

Welkom bij Cool Fashion Moms, het mode walhalla voor fashion mommies!

Cool Fashion Moms wordt gerund door styliste Fem en haar team. Na haar studie aan TMO Fashion Business School heeft Fem jarenlang in de fashion branche gewerkt en zich gespecialiseerd op het gebied van inkoop en styling. Fem komt uit een echt ondernemers gezin en droomde van een eigen onderneming waarin ze haar liefde voor mode en creativiteit kan uiten.

Als jonge moeder, van onze dochter Mikki, vind ik het belangrijk om er nog steeds leuk en fashionable uit te zien. Ik kwam er achter dat je als moeder toch iets vaker voor een casual look ga. Maar dat betekent niet dat je er niet meer hip uit kunt zien!

Bij Cool Fashion Moms hebben we de leukste fashion musthaves voor een fijn prijsje voor je verzameld. Net die items die helemaal hip zijn maar toch mommy proof! En niet geheel onbelangrijk; al onze modellen zijn zelf ook mommies :)

Neem lekker even wat tijd voor jezelf en neem een kijkje in onze shop, doe inspiratie op bij onze mooie foto's, hippe looks en speciaal voor jou gestylde setjes.

Het is nu even tijd voor jezelf ;)

Happy shopping!

X Fem

 

Neem ook eens een kijkje bij de webshop van mijn zusje, 't Warme Huisje. Daar verkopen ze de leukste woon musthaves! t Warme Huisje www.twarmehuisje.nl

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 15% KORTING OP JE BESTELLING!!