VERZENDKOSTEN 3,95               I               GRATIS VERZENDING VANAF 50,00               |               KLANT = KONINGIN!

KLANTENSERVICE

Bestellen
Als je iets leuk hebt gezien in de shop kun je dit eenvoudig bestellen. Het is niet verplicht om een account aan te maken om een bestelling te plaatsen, maar het is wel makkelijk om dit te doen als je in de toekomst vaker wilt bestellen.

Voor de uitgebreide informatie ga je naar Bestellen.

Betalen
Bij Cool Fashion Moms bepaal je zelf hoe je wilt betalen:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard; Visa en Mastercard
  • Bancontact Mister Cash

Voor de uitgebreide informatie ga je naar Betalen.

Verzenden
Bij iedere bestelling worden standaard verzendkosten berekend. Deze kosten zijn € 3,95 voor Nederland en € 8,00 voor België. De verzending in Nederland wordt verzorgd door PostNL. Wanneer je bestelling en betaling bij ons binnen is, kun je je bestelling binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Retourneren of ruilen
Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Jammer, maar dat kan gebeuren!

Meld je retour aan, binnen 14 werkdagen, door een mail te sturen aan info@coolfashionmoms.com en vermeld daarin de reden van de retour, je naam, ordernummer, product - en rekeningnummer en het artikel waar je het eventueel voor wilt ruilen met de juiste maat/kleur. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen, met de pakbon, naar onderstaand adres:

Cool Fashion Moms
Bregweid 8
1749 DJ
Warmenhuizen

Als wij jouw retour hebben ontvangen, sturen wij je een creditnota per mail. Je kunt dan het geld binnen 14 dagen op je rekening, creditcard of PayPal account verwachten. Of als je wilt ruilen dan zorgen wij er voor dat je de juiste maat/kleur/artikel kan bestellen (mits deze op voorraad is) zonder dat je daar verzendkosten voor hoeft te betalen.

Contact:
Heb je een vraag voor Cool Fashion Moms? Dan kun je contact met ons opnemen door ons te e-mailen of via de socia media kanalen. We proberen je z.s.m. te beantwoorden!

Bregweid 8
1749 DJ Warmenhuizen
info@coolfashionmoms.com

KvK nummer: 60126205

   

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 15% KORTING OP JE BESTELLING!!